Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Find alle dansk-sprogede film og serier på Netflix

Find alle dansk-sprogede film og serier på Netflix

21/12/2016 | Flixfilm

Netflix har udvidet funktionaliteten på deres streamingtjeneste således man nu kan finde film og serier baseret på sprog. Her i artiklen viser vi dig hvordan du finder alle titler på Netflix med danske stemmer.

Tidligere har Netflix udelukkende tilbudt at man kunne finde film og serier med danske undertekster, men nu har Netflix altså gjort det muligt at kunne finde alle titler med dansk tale.

På nuværende tidspunkt kan man filtere efter titler på dansk, svensk, tysk og engelsk. Hvis du ønsker at se alle film og serier på dansk, så kan du benytte dig af nedenstående link.

Funktionen er meget anvendelig ved især børne-indhold, da det ikke er alle film og serier, som er henvendt til børn, der rent faktisk er på dansk. Ved at bruge søgefunktionen kan man altså nu nemt få et overblik over de titler, som børnene uden problemer vil kunne underholde sig med.

LÆS OGSÅ   Tredje sæson af Lupin er på trapperne

Artiklen fortsætter under annoncen

Find film og serier på dansk her: Link.

Ved at følge linket, kan man vælge mellem de forskellige sprog, men man kan også søge efter titler baseret på hvilket sprog de er tekstet. Du kan på nuværende tidspunkt søge efter film og serier med danske, engelske, tyske og svenske undertekster.

Bemærk venligst, at dette kun virker når man benytter en computer. Det er ikke muligt at se listen når man benytter en mobiltelefon.

Hvis du bliver bedt om at vælge profil efter du har klikket på linket, bliver du henvist til forsiden på Netflix.com. Det er derfor nødvendigt at klikke på linket en ekstra gang.Skriv kommentar