Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Find fejl på Netflix og bliv belønnet

Find fejl på Netflix og bliv belønnet

22/03/2018 | Flixfilm

Hvis du har styr på de tekniske færdigheder, så giver Netflix dig nu muligheden for at udnytte dine kompetencer og samtidig score kassen. Streamingtjenesten har nemlig gjort deres såkaldte “Bug Bounty Program” åbent for offentligheden.

Det betyder, at hvis man falder over fejl på Netflix, som kan udgøre en sikkerhedsrisiko, så kan man kontakte tjenesten, der herefter vil udbetale en dusør, hvis sårbarheden vurderes til at være kritisk.

Netflix har på nuværende tidspunkt udbetalt op til $15.000 for et kritisk sikkerhedshul, men ellers ligger den gennemsnitlige udbetaling på $1.000.

Inden flertallet får dollartegn i øjnene, så skal de indrapporterede fejl og mangler, som nævnt udgøre en sikkerhedsrisiko, og dermed vil lav-tekniske problemer som manglende undertekster, forkerte billeder, manglende serie-sæsoner, fejl i hjemmesidelayout eller lignende ikke blive belønnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årsagen til at Netflix giver en belønning for “huller” er fordi at deres egne interne teknikere ikke selv har kunnet identificere problemer. Derfor kræver det også en overordentlig mængde tekniske færdigheder for at kunne opdage sikkerhedsbristerne.

LÆS OGSÅ   Se trailer til femte og sidste sæson af 'Papirhuset' - med klip fra København

Målet er naturligvis, at gøre Netflix til en sikker streamingtjenesten og forbedre eksterne sikkerhedsindstillinger samt identificere systemiske sikkerhedsforbedringer på tværs af deres økosystem, således hackere og andre kriminelle kan holdes ude.

Store teknologivirksomheder som Apple, Amazon, Facebook, Google og Uber har i længere tid haft lignede “Bug Bounty Programmer”, men det er altså første gang, at Netflix åbner deres program for offentligheden.

Er man interesseret kan der her læses mere om Netflix’ Bug Bounty Program.    Skriv kommentar