Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Find It, Fix It, Flog It

Find It, Fix It, Flog It

29/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Find It, Fix It, Flog It på Netflix

Indspilningsår: 2016–2017
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Værterne Henry Cole og Simon O'Brien genskaber og transformerer retromøbler og glemte genstande i britiske hjem for at hjælpe husejerne med at tjene penge på dem.


Se Find It, Fix It, Flog It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Find It, Fix It, Flog It (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Find It, Fix It, Flog It (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Find It, Fix It, Flog It herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Find It, Fix It, Flog It er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Find It, Fix It, Flog It (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar