Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finders Keepers

Finders Keepers

02/10/2015 | Flixfilm

Se Finders Keepers på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Alexander Yellen
Skuespillere: Jaime Pressly, Patrick Muldoon, Tobin Bell, Marina Sirtis
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Da Shannon Whisnant finder et amputeret ben i en brugt grill, forsøger han at tjene penge på nyheden, men så dukker benets ejermand op.


Se Finders Keepers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFinders Keepers havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Finders Keepers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Finders Keepers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Finders Keepers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finders Keepers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar