Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Altamira

Finding Altamira

07/11/2017 | Flixfilm

Se Finding Altamira på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Hugh Hudson
Skuespillere: Antonio Banderas, Clément Sibony, Rupert Everett, Javivi
Spilletid: 97 min
Land: Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Efter opdagelsen af forhistoriske malerier i spanske huler i det 19. århundrede fører en arkæolog en livslang kamp for at få dem anerkendt som ægte.


Se Finding Altamira på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFinding Altamira havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Finding Altamira ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Finding Altamira herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Finding Altamira er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Altamira stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar