Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Altamira

Finding Altamira

07/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Finding Altamira på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Hugh Hudson
Skuespillere: Antonio Banderas, Clément Sibony, Rupert Everett, Javivi
Spilletid: 97 min
Land: Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Efter opdagelsen af forhistoriske malerier i spanske huler i det 19. århundrede fører en arkæolog en livslang kamp for at få dem anerkendt som ægte.


Se Finding Altamira på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Finding Altamira havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Finding Altamira ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Finding Altamira herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Finding Altamira er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Altamira stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar