Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Dory

Finding Dory

12/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Finding Dory på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Andrew Stanton, Angus MacLane(co-director)
Skuespillere: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O'Neill, Kaitlin Olson
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Indonesian
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Et pludselig minde fra fortiden får Nemos glemsomme veninde til at opsøge fortiden med hjælp fra både gamle og nye venner for at blive genforenet med sin familie.


Se Finding Dory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Finding Dory (Find Dory) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Finding Dory (Find Dory) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Finding Dory herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Finding Dory (Find Dory) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Dory stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar