Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Dory

Finding Dory

12/12/2017 | Flixfilm

Se Finding Dory på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Andrew Stanton, Angus MacLane(co-director)
Skuespillere: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O'Neill, Kaitlin Olson
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Indonesian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Et pludselig minde fra fortiden får Nemos glemsomme veninde til at opsøge fortiden med hjælp fra både gamle og nye venner for at blive genforenet med sin familie.

Finding Dory (Find Dory) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Finding Dory på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Finding Dory (Find Dory) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Dory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Finding Dory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Finding Dory (Find Dory) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar