Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Graceland

Finding Graceland

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Finding Graceland på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Biography, Drama
Instruktør: David Winkler
Skuespillere: Harvey Keitel, Johnathon Schaech, Bridget Fonda, Gretchen Mol
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En ung enkemand, der stadig sørger over sit tab, tager på en skelsættende bilrejse og giver modstræbende en tomlende Elvis et lift til Graceland.


Se Finding Graceland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Finding Graceland havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Finding Graceland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Finding Graceland herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Finding Graceland er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Graceland stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar