Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Home

Finding Home

01/08/2016 | Flixfilm

Finding Home på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Lawrence David Foldes
Skuespillere: Lisa Brenner, Misha Collins, Geneviève Bujold
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Følg tre cambodjanske kvinder, der har været ofre for sexhandel i deres tidlige teenageår, i deres nuværende kampe og succeser.

Finding Home havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Finding Home på YouTube.Se Finding Home på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Finding Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Finding Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Finding Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar