Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Mercy 2

Finding Mercy 2

10/04/2015 | Flixfilm

Finding Mercy 2 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ti år efter han bragte Mercy hjem, har tyven ændret sit liv, men deres familie kommer i fare, da hendes virkelige baggrund kommer frem i lyset.

Finding Mercy 2 havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Finding Mercy 2 på YouTube.Se Finding Mercy 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Finding Mercy 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Mercy 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Finding Mercy 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Finding Mercy 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar