Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Mercy 2

Finding Mercy 2

10/04/2015 | Flixfilm

Se Finding Mercy 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ti år efter han bragte Mercy hjem, har tyven ændret sit liv, men deres familie kommer i fare, da hendes virkelige baggrund kommer frem i lyset.


Se Finding Mercy 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFinding Mercy 2 havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Finding Mercy 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Finding Mercy 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Finding Mercy 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Mercy 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar