Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Mercy

Finding Mercy

10/04/2015 | Flixfilm

Se Finding Mercy på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Robyn Paterson
Skuespillere: Robyn Paterson
Spilletid: 75 min
Land: New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: To tyve finder en fødende kvinde under et indbrud. Den ene tyv ender i fængsel, mens den anden får en nyfødt pige med hjem, som han døber Mercy.


Se Finding Mercy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFinding Mercy havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Finding Mercy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Finding Mercy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Finding Mercy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Mercy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar