Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Mercy

Finding Mercy

10/04/2015 | Flixfilm

Se Finding Mercy på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktion: Robyn Paterson
Skuespillere: Robyn Paterson
Spilletid: 75 min
Land: New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: To tyve finder en fødende kvinde under et indbrud. Den ene tyv ender i fængsel, mens den anden får en nyfødt pige med hjem, som han døber Mercy.

Finding Mercy havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Finding Mercy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Finding Mercy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Mercy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Finding Mercy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Finding Mercy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar