Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Nemo

Finding Nemo

07/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Finding Nemo på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Andrew Stanton, Lee Unkrich(co-director)
Skuespillere: Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould, Willem Dafoe
Spilletid: 100 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: I dette animerede, Oscar-vindende eventyr går den modige fisk Marlin og Dory på jagt for at finde Marlins forsvundne søn, Nemo, i deres undervandsverden.


Se Finding Nemo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Finding Nemo (Find Nemo) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Finding Nemo (Find Nemo) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Finding Nemo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Finding Nemo (Find Nemo) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Nemo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar