Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Nemo

Finding Nemo

07/09/2017 | Flixfilm

Se Finding Nemo på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Andrew Stanton, Lee Unkrich(co-director)
Skuespillere: Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould, Willem Dafoe
Spilletid: 100 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: I dette animerede, Oscar-vindende eventyr går den modige fisk Marlin og Dory på jagt for at finde Marlins forsvundne søn, Nemo, i deres undervandsverden.


Se Finding Nemo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFinding Nemo (Find Nemo) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Finding Nemo (Find Nemo) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Finding Nemo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Finding Nemo (Find Nemo) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Nemo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar