Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding ‘Ohana

Finding ‘Ohana

29/01/2021 | Flixfilm

Se Finding ‘Ohana på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Jude Weng
Skuespillere: Kea Peahu, Alex Aiono, Lindsay Watson
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English, Hawaiian, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: To søskende fra Brooklyn tilbringer sommeren på Oahu, hvor de får kontakt med deres hawaiianske rødder og familie under en vovet jagt på en forsvunden skat.

Finding ‘Ohana (Jagten på ‘Ohana) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Finding ‘Ohana på YouTube.Se Finding ‘Ohana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Finding ‘Ohana (Jagten på ‘Ohana) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding ‘Ohana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Finding ‘Ohana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Finding ‘Ohana (Jagten på ‘Ohana) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar