Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finding Ola

Finding Ola

03/02/2022 | Flixfilm

Finding Ola på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hind Sabri, Hany Adel, Sawsan Badr
Spilletid: N/A
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Efter en skelsættende begivenhed drager Ola ud på en selvopdagelsesrejse og håndterer udfordringerne med at opfostre to børn og få pengene til at slå til.

Finding Ola (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Finding Ola på YouTube.Se Finding Ola på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Finding Ola (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding Ola (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Finding Ola, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Finding Ola er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar