Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Finding You

Finding You

20/06/2023 | Flixfilm

Finding You på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Brian Baugh
Skuespillere: Rose Reid, Jedidiah Goodacre, Katherine McNamara
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter at have floppet til en prøve rejser en violinist til Irland for at finde inspiration og møder en berømt filmstjerne, der er på jagt efter et rigtigt forhold.Se Finding You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Finding You havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Finding You på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Finding You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finding You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Finding You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Finding You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar