Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Finn Jones bekræftet som Iron Fist i Marvel-serie

Finn Jones bekræftet som Iron Fist i Marvel-serie

19/03/2016 | Flixfilm

Finn_Jones_2016Som vi tidligere har rapporteret her på Flixfilm.dk har der den seneste måned været forlydninger om, at den engelske skuespiller Finn Jones, som bl.a kendes for rollen Loras Tyrell i HBO-serien Game of Thrones, var udset til rollen som Iron Fist i den nye superhelte-serie fra Netflix og Marvel. Nu kan streamingtjenesten imidlertid bekræfte, at Finn Jones ganske rigtigt har fået hovedrollen.

Finn Jones vil spille Danny Rand, som vender tilbage til New York City efter at have været forsvundet i en årrække. Han kæmper mod den kriminelle og korrupte underverden med sine utrolige kung fu teknikker og fantastisk styrke som Iron Fist.

“Danny Rand er en meget kompleks karakter,” udtaler showrunner Scott Buck. “Han er en martial arts superhelt, der stadig prøver at finde sin plads i livet.” Said Jeph Loeb, chef for Marvel TV tilføjer, “Finn kan udtrykke både selvtillid og sårbarhed, hvilket gør ham til det perfekte valg. Nu da vi har fundet vores Danny Rand, har vi tilmed fundet alle hovedrollerne til den kommende Defenders-serie,”

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i august 2022

The Defenders-serien samler alle superheltene – Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist – i én og samme serie, der alle skal kæmpe sammen om at redde New York City for onde kræfter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke blevet offentliggjort en premieredato for Iron Fist, men det forventes at serien kan ses på Netflix Danmark i løbet af 2017.
Skriv kommentar