Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fire Chasers

Fire Chasers

08/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Fire Chasers på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Denne dokumentar viser, hvordan Californiens modige skovbrandmænd under de store brande i 2016 kæmper for at slukke ilden, beskytte folks hjem og redde liv.


Se Fire Chasers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fire Chasers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fire Chasers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fire Chasers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fire Chasers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fire Chasers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar