Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fire Chasers

Fire Chasers

08/09/2017 | Flixfilm

Se Fire Chasers på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Denne dokumentar viser, hvordan Californiens modige skovbrandmænd under de store brande i 2016 kæmper for at slukke ilden, beskytte folks hjem og redde liv.


Se Fire Chasers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFire Chasers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fire Chasers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fire Chasers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fire Chasers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fire Chasers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar