Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fire in Paradise

Fire in Paradise

01/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Fire in Paradise på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Zackary Canepari, Drea Cooper
Skuespillere: N/A
Spilletid: 40 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: I denne dokumentar husker overlevende tilbage på den katastrofale skovbrand, der raserede byen Paradise i 2018 og blev Californiens mest dødbringende naturbrand.


Se Fire in Paradise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fire in Paradise havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fire in Paradise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fire in Paradise herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fire in Paradise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fire in Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar