Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fire in Paradise

Fire in Paradise

01/11/2019 | Flixfilm

Se Fire in Paradise på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Zackary Canepari, Drea Cooper
Skuespillere: Joy Beeson, Beth Bowersox, Abbie Davis
Spilletid: 39 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I denne dokumentar husker overlevende tilbage på den katastrofale skovbrand, der raserede byen Paradise i 2018 og blev Californiens mest dødbringende naturbrand.

Fire in Paradise havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fire in Paradise på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fire in Paradise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fire in Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fire in Paradise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fire in Paradise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar