Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fire in the Blood

Fire in the Blood

14/05/2020 | Flixfilm

Fire in the Blood på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, History
Instruktion: Dylan Mohan Gray
Skuespillere: Zackie Achmat, Peter Mugyenyi, Bill Clinton
Spilletid: 2 min
Land: India
Sprog: English, Hindi, Manipuri, Xhosa
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Dylan Mohan Gray ser nærmere på Afrikas aids-krise og på aktivister, der kæmper med medicinalfirmaer om at gøre HIV-medicin, der kan redde menneskeliv, billigere.

Fire in the Blood havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fire in the Blood på YouTube.Se Fire in the Blood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fire in the Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fire in the Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fire in the Blood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fire in the Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar