Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fire in the Blood

Fire in the Blood

14/05/2020 | Flixfilm

Se Fire in the Blood på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, History
Instruktør: Dylan Mohan Gray
Skuespillere: Zackie Achmat, Peter Mugyenyi, Bill Clinton, William Hurt
Spilletid: 87 min
Land: India
Sprog: English, Hindi, Manipuri, Xhosa
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Dylan Mohan Gray ser nærmere på Afrikas aids-krise og på aktivister, der kæmper med medicinalfirmaer om at gøre HIV-medicin, der kan redde menneskeliv, billigere.


Se Fire in the Blood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fire in the Blood havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fire in the Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fire in the Blood:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fire in the Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fire in the Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar