Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fire in the Blood

Fire in the Blood

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Fire in the Blood på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, History
Instruktør: Dylan Mohan Gray
Skuespillere: Zackie Achmat, Peter Mugyenyi, Bill Clinton, William Hurt
Spilletid: 87 min
Land: India
Sprog: English, Hindi, Manipuri, Xhosa
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Filmskaberen Dylan Mohan Gray stiller skarpt på Afrikas aids-problemer og sætter ansigt på de virkelige tabere i kampen om den billige kopi-medicin mod HIV.


Se Fire in the Blood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fire in the Blood havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fire in the Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fire in the Blood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fire in the Blood er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fire in the Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar