Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fire veninder – Et par jeans

Fire veninder – Et par jeans

01/01/2014 | Flixfilm

Se Fire veninder – Et par jeans på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Fire bedste venner køber et par mystiske bukser, der passer dem alle, selvom de bruger forskellige størrelser, og uanset hvem der har dem på, føler de sig fantastiske.


Se Fire veninder – Et par jeans på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFire veninder – Et par jeans havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fire veninder – Et par jeans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fire veninder – Et par jeans herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fire veninder – Et par jeans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fire veninder – Et par jeans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar