Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Firebrand

Firebrand

22/02/2019 | Flixfilm

Firebrand på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Aruna Raje
Skuespillere: Usha Jadhav, Girish Kulkarni, Sachin Khedekar
Spilletid: 1 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Mens hun med succes forsvarer sine kvindelige klienter i vanskelige skilsmissesager, påvirkes denne advokats ægteskab af hendes traumer efter et seksuelt overfald.

Firebrand havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Firebrand på YouTube.Se Firebrand på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Firebrand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Firebrand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Firebrand, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Firebrand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar