Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Firebrand

Firebrand

22/02/2019 | Flixfilm

Se Firebrand på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Aruna Raje
Skuespillere: Usha Jadhav, Girish Kulkarni, Sachin Khedekar, Rajeshwari Sachdev
Spilletid: 116 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Mens hun med succes forsvarer sine kvindelige klienter i vanskelige skilsmissesager, påvirkes denne advokats ægteskab af hendes traumer efter et seksuelt overfald.

Firebrand havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Firebrand på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Firebrand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Firebrand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Firebrand, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Firebrand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar