Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fired Up!

Fired Up!

01/07/2022 | Flixfilm

Fired Up! på Netflix

Produktionsår: 1997–1998
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sharon Lawrence, Leah Remini, Mark Feuerstein
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter at have opnået hvad de kunne på skolens fodboldhold, dropper to teenagere træningslejren for frivilligt at hjælpe cheerleading-holdet.

Fired Up! havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fired Up! på YouTube.Se Fired Up! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fired Up! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fired Up! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fired Up!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fired Up! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar