Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fired Up!

Fired Up!

01/04/2017 | Flixfilm

Se Fired Up! på Netflix

Indspilningsår: 1997–1998
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sharon Lawrence, Leah Remini, Mark Feuerstein, Jonathan Banks
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Efter at have opnået hvad de kunne på skolens fodboldhold, dropper to teenagere træningslejren for frivilligt at hjælpe cheerleading-holdet.


Se Fired Up! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFired Up! havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fired Up! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fired Up! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fired Up! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fired Up! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar