Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Firedrake the Silver Dragon

Firedrake the Silver Dragon

10/09/2021 | Flixfilm

Se Firedrake the Silver Dragon på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hans hjem bliver truet af mennesker, mønstrer en ung drage alt sit mod og leder efter sagnlandet, hvor alle drager kan leve i fred og flyve frit omkring.

Firedrake the Silver Dragon havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Firedrake the Silver Dragon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Firedrake the Silver Dragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Firedrake the Silver Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Firedrake the Silver Dragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Firedrake the Silver Dragon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar