Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fireflies in the Abyss

Fireflies in the Abyss

15/11/2016 | Flixfilm

Se Fireflies in the Abyss på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Chandrasekhar Reddy
Skuespillere: Nishant Rai, Raj Rai, Suraj Subba
Spilletid: 88 min
Land: India
Sprog: English, Hindi, Nepali
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Følg minearbejderne i det nordøstlige Indien, heriblandt den modige 11-årige Suraj, som arbejder i en ulovlig mine for at få råd til et bedre liv.


Se Fireflies in the Abyss på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFireflies in the Abyss havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fireflies in the Abyss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fireflies in the Abyss herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fireflies in the Abyss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fireflies in the Abyss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar