Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fireflies in the Abyss

Fireflies in the Abyss

15/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Fireflies in the Abyss på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Chandrasekhar Reddy
Skuespillere: Nishant Rai, Raj Rai, Suraj Subba
Spilletid: 88 min
Land: India
Sprog: English, Hindi, Nepali
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Følg minearbejderne i det nordøstlige Indien, heriblandt den modige 11-årige Suraj, som arbejder i en ulovlig mine for at få råd til et bedre liv.


Se Fireflies in the Abyss på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fireflies in the Abyss havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fireflies in the Abyss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fireflies in the Abyss herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fireflies in the Abyss er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fireflies in the Abyss stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar