Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fireflies in the Garden

Fireflies in the Garden

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Fireflies in the Garden på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Dennis Lee
Skuespillere: Ryan Reynolds, Willem Dafoe, Emily Watson, Carrie-Anne Moss
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: I kølvandet på en familie tragedie, en romanforfatter konfronterer hans dårlige forhold til sin far, mens han bearbejder smertefulde erindringer om sin mor.


Se Fireflies in the Garden på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fireflies in the Garden havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fireflies in the Garden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fireflies in the Garden herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fireflies in the Garden er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fireflies in the Garden stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar