Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Fireheart

Fireheart

26/03/2023 | Flixfilm

Fireheart på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Theodore Ty, Laurent Zeitoun
Skuespillere: Alice Pol, Vincent Cassel, Valérie Lemercier
Spilletid: 92 min
Land: France, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En teenager forklæder sig for at blive New Yorks første kvindelige brandmand, men hendes tapperhed sættes på prøve, da en række brande kræver en helt.Se Fireheart på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fireheart havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fireheart på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fireheart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fireheart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fireheart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fireheart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar