Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fireman Sam

Fireman Sam

01/05/2019 | Flixfilm

Fireman Sam på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Family
Instruktion: Gary Andrews
Skuespillere: Jonah Ain, Margaret Brock, David Carling, Lily Cassano
Spilletid: 61 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Brandmand Sam og hans animerede venner fra Pontypandy lærer børnehavebørn værdifulde lektioner om brandsikkerhed.

Fireman Sam (Brandmand Sam) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fireman Sam på YouTube.



Se Fireman Sam på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fireman Sam (Brandmand Sam) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fireman Sam (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fireman Sam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fireman Sam (Brandmand Sam) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar