Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace

Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace

21/12/2015 | Flixfilm

Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: For første gang nogensinde findes der en pejs i UHD 4K, hvor et krystalklart billede og ildens buldren skaber varme og hygge i alle hjem.

Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace på YouTube.Se Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar