Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace

21/12/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: For første gang nogensinde findes der en pejs i UHD 4K, hvor et krystalklart billede og ildens buldren skaber varme og hygge i alle hjem.


Se Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace herunder:Fra premieredatoen (21. december, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar