Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace

Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace

21/12/2015 | Flixfilm

Se Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: For første gang nogensinde findes der en pejs i UHD 4K, hvor et krystalklart billede og ildens buldren skaber varme og hygge i alle hjem.


Se Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFireplace 4K: Classic Crackling Fireplace havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar