Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fireplace for Your Home

Fireplace for Your Home

12/12/2013 | Flixfilm

Fireplace for Your Home på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Short
Instruktion: George Ford
Skuespillere: N/A
Spilletid: 31 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Kom i julestemning med den dejlige lyd af knitrende brændeknuder i en gammeldags pejs, tilsat julemusik.

Fireplace for Your Home havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fireplace for Your Home på YouTube.Se Fireplace for Your Home på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fireplace for Your Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fireplace for Your Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fireplace for Your Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fireplace for Your Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar