Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Firewall

27/04/2016 | Flixfilm

Se Firewall på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Richard Loncraine
Skuespillere: Harrison Ford, Virginia Madsen, Carly Schroeder, Jimmy Bennett
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da en forbryder finder vej ind i en it-sikkerhedseksperts privatliv, er alt, hvad han har kært, pludselig på spil.


Se Firewall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFirewall havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Firewall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Firewall herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Firewall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Firewall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar