Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First and Last

First and Last

07/09/2018 | Flixfilm

First and Last på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alex R., Shantee G., Velma S.
Spilletid: 40 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Få et særligt indblik i de følelsesladede første og sidste dage, når indsatte ankommer og forlader Georgias Gwinnett County Jail.

First and Last (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First and Last på YouTube.Se First and Last på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om First and Last (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First and Last (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First and Last, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First and Last er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar