Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First and Last

First and Last

07/09/2018 | Ingen kommentarer

Se First and Last på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Shantee G., Alex R., Velma S.
Spilletid: 40 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Få et særligt indblik i de følelsesladede første og sidste dage, når indsatte ankommer og forlader Georgias Gwinnett County Jail.


Se First and Last på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


First and Last (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First and Last (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First and Last herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First and Last er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First and Last (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar