Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Class

First Class

23/06/2022 | Flixfilm

First Class på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mød en gruppe venner i Barcelona, som er fælles om deres kærlighed til mode, luksusfester og eksklusive events.

First Class (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Class på YouTube.Se First Class på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om First Class (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Class (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Class, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Class er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar