Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Comes Love

First Comes Love

15/10/2015 | Flixfilm

Se First Comes Love på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Nina Davenport
Skuespillere: Nina Davenport, Eric E. Oleson
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Filmskaberen Nina Davenport dokumenterer, hvordan hun ignorerede rækkefølgen med kærlighed, ægteskab og børn og blev enlig mor som 41-årig.


Se First Comes Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFirst Comes Love havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Comes Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First Comes Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First Comes Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Comes Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar