Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Comes Love

First Comes Love

15/10/2015 | Flixfilm

Se First Comes Love på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Nina Davenport
Skuespillere: Nina Davenport, Eric E. Oleson
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Filmskaberen Nina Davenport dokumenterer, hvordan hun ignorerede rækkefølgen med kærlighed, ægteskab og børn og blev enlig mor som 41-årig.

First Comes Love havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se First Comes Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om First Comes Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Comes Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Comes Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Comes Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar