Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Contact: Lost Tribe of the Amazon

First Contact: Lost Tribe of the Amazon

07/09/2016 | Flixfilm

Se First Contact: Lost Tribe of the Amazon på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Angus MacQueen
Skuespillere: N/A
Spilletid: 48 min
Land: UK
Sprog: English, Portuguese, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En antropolog rejser dybt ind i Amazonas for at se, om fremkomsten af en længe skjult stamme signalerer slutningen på mennesker, der lever helt isoleret.


Se First Contact: Lost Tribe of the Amazon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFirst Contact: Lost Tribe of the Amazon havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Contact: Lost Tribe of the Amazon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First Contact: Lost Tribe of the Amazon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First Contact: Lost Tribe of the Amazon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Contact: Lost Tribe of the Amazon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar