Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Contact: Lost Tribe of the Amazon

First Contact: Lost Tribe of the Amazon

07/09/2016 | Flixfilm

First Contact: Lost Tribe of the Amazon på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Angus MacQueen
Skuespillere: N/A
Spilletid: 48 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Portuguese, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En antropolog rejser dybt ind i Amazonas for at se, om fremkomsten af en længe skjult stamme signalerer slutningen på mennesker, der lever helt isoleret.Se First Contact: Lost Tribe of the Amazon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

First Contact: Lost Tribe of the Amazon havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Contact: Lost Tribe of the Amazon på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om First Contact: Lost Tribe of the Amazon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Contact: Lost Tribe of the Amazon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Contact: Lost Tribe of the Amazon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Contact: Lost Tribe of the Amazon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar