Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Contact: Lost Tribe of the Amazon

First Contact: Lost Tribe of the Amazon

07/09/2016 | Ingen kommentarer

Se First Contact: Lost Tribe of the Amazon på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Angus MacQueen
Skuespillere: N/A
Spilletid: 48 min
Land: UK
Sprog: English, Portuguese, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En antropolog rejser dybt ind i Amazonas for at se, om fremkomsten af en længe skjult stamme signalerer slutningen på mennesker, der lever helt isoleret.


Se First Contact: Lost Tribe of the Amazon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


First Contact: Lost Tribe of the Amazon havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Contact: Lost Tribe of the Amazon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First Contact: Lost Tribe of the Amazon herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First Contact: Lost Tribe of the Amazon er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Contact: Lost Tribe of the Amazon stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar