Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

First Contact: Lost Tribe of the Amazon

07/09/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 48 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: En antropolog rejser dybt ind i Amazonas for at se, om fremkomsten af en længe skjult stamme signalerer slutningen på mennesker, der lever helt isoleret.


Se First Contact: Lost Tribe of the Amazon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


First Contact: Lost Tribe of the Amazon havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Contact: Lost Tribe of the Amazon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First Contact: Lost Tribe of the Amazon herunder:Fra premieredatoen (7. september, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til First Contact: Lost Tribe of the Amazon er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at First Contact: Lost Tribe of the Amazon stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar