Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » First Daughter

First Daughter

15/07/2023 | Flixfilm

First Daughter på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Forest Whitaker
Skuespillere: Katie Holmes, Marc Blucas, Michael Keaton
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Det er ikke helt nemt for præsidentens datter at starte på college i Californien. Egentlig vil hun bare gerne være som alle andre – og forelske sig som alle andre.Se First Daughter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

First Daughter havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Daughter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om First Daughter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Daughter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Daughter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Daughter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar