Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Kill

First Kill

10/06/2022 | Flixfilm

First Kill på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sarah Catherine Hook, Imani Lewis, Elizabeth Mitchell
Spilletid: 3 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Forelskelse er en svær størrelse for teenagerne Juliette og Calliope, for den ene er vampyr, og den anden er vampyrjæger – begge er klar til at slå ihjel for første gang.Se First Kill på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

First Kill (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Kill på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om First Kill (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Kill (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Kill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar