Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Kill

First Kill

01/04/2018 | Flixfilm

First Kill på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Steven C. Miller
Skuespillere: Bruce Willis, Hayden Christensen, Ty Shelton
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom, Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En børsmægler tager sin unge søn med på en jagttur tilbage til den by, hvor han voksede op, men tingene tager en farlig drejning, da de bliver vidne til en forbrydelse.

First Kill havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Kill på YouTube.Se First Kill på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om First Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Kill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til First Kill

  1. simon - kl. 11:11, 11-07-2019:

    kommer den på netfilx igen håber jeg for den var godt kan ikke finde den andere steder

Skriv kommentar