Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Kill

First Kill

01/04/2018 | Flixfilm

Se First Kill på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Steven C. Miller
Skuespillere: Bruce Willis, Hayden Christensen, Ty Shelton, Megan Leonard
Spilletid: 97 min
Land: UK, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: En børsmægler tager sin unge søn med på en jagttur tilbage til den by, hvor han voksede op, men tingene tager en farlig drejning, da de bliver vidne til en forbrydelse.


Se First Kill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFirst Kill havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First Kill herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til First Kill

  1. simon - kl. 11:11, 11-07-2019:

    kommer den på netfilx igen håber jeg for den var godt kan ikke finde den andere steder

    Skriv kommentar