Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Kiss

First Kiss

18/04/2022 | Flixfilm

First Kiss på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Roy Poortmans
Skuespillere: Dorien Rose Duinker, Sophie Bouquet, Jetty Mathurin
Spilletid: 88 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 3.9

Handling: En naiv medarbejder i et populært kosmetikfirma hyrer en flot fotograf, der i al hemmelighed står i gæld til en stor rival – hendes skumle tante.

First Kiss havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Kiss på YouTube.Se First Kiss på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om First Kiss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Kiss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Kiss, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Kiss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar