Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Kiss

First Kiss

01/10/2019 | Flixfilm

Se First Kiss på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Roy Poortmans
Skuespillere: Dorien Rose Duinker, Leontine Ruiters, Caroline de Bruijn, Manou Jue Cardoso
Spilletid: 88 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: En naiv medarbejder i et populært kosmetikfirma hyrer en flot fotograf, der i al hemmelighed står i gæld til en stor rival – hendes skumle tante.


Se First Kiss på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFirst Kiss havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Kiss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First Kiss herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First Kiss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Kiss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar