Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Knight

First Knight

31/08/2022 | Flixfilm

First Knight på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Jerry Zucker
Skuespillere: Sean Connery, Richard Gere, Julia Ormond
Spilletid: 134 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da han får en plads ved det runde bord, skal Lancelot balancere loyalitet over for tronen med sin kærlighed til kong Arthurs dronning Guinevere.

First Knight havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Knight på YouTube.Se First Knight på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om First Knight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Knight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Knight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Knight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar