Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Man

First Man

25/05/2020 | Flixfilm

First Man på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Damien Chazelle
Skuespillere: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke
Spilletid: 141 min
Land: United States, Japan, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Astronauten Neil Armstrong bruger et helt årti på at træne til sit livs flyvning under forberedelserne til at blive det første menneske, der betræder Månens overflade.

First Man havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Man på YouTube.Se First Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om First Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar