Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Man

First Man

25/05/2020 | Flixfilm

Se First Man på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Damien Chazelle
Skuespillere: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, Kyle Chandler
Spilletid: 141 min
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Astronauten Neil Armstrong bruger et helt årti på at træne til sit livs flyvning under forberedelserne til at blive det første menneske, der betræder Månens overflade.


Se First Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


First Man havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til First Man:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar