Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Match

First Match

30/03/2018 | Flixfilm

First Match på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Olivia Newman
Skuespillere: Elvire Emanuelle, Yahya Abdul-Mateen II, Colman Domingo
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En udholdende high school-pige, som er opvokset hos plejefamilier, forsøger at genskabe forholdet til sin far, en ekskriminel, ved at starte på et brydehold for drenge.

First Match havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Match på YouTube.Se First Match på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om First Match ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Match stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Match, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Match er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar