Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Match

First Match

30/03/2018 | Flixfilm

Se First Match på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Olivia Newman
Skuespillere: Elvire Emanuelle, Yahya Abdul-Mateen II, Colman Domingo, Jharrel Jerome
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En udholdende high school-pige, som er opvokset hos plejefamilier, forsøger at genskabe forholdet til sin far, en ekskriminel, ved at starte på et brydehold for drenge.


Se First Match på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFirst Match havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Match ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First Match herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First Match er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Match stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar