Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Reformed

First Reformed

24/12/2019 | Flixfilm

Se First Reformed på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Paul Schrader
Skuespillere: Ethan Hawke, Amanda Seyfried, Cedric the Entertainer, Victoria Hill
Spilletid: 113 min
Land: USA, UK, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Midt i en åndelig krise rådgiver en præst den desperate mand til en gravid kvinde i menigheden og mærker jorden forsvinde under sig.


Se First Reformed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


First Reformed havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Reformed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til First Reformed:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First Reformed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Reformed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar