Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Reformed

First Reformed

24/12/2019 | Flixfilm

First Reformed på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Paul Schrader
Skuespillere: Ethan Hawke, Amanda Seyfried, Cedric the Entertainer
Spilletid: 113 min
Land: United States, United Kingdom, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Midt i en åndelig krise rådgiver en præst den desperate mand til en gravid kvinde i menigheden og mærker jorden forsvinde under sig.

First Reformed havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Reformed på YouTube.Se First Reformed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om First Reformed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Reformed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Reformed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Reformed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar