Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Squad

First Squad

22/02/2017 | Flixfilm

First Squad på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: Yoshiharu Ashino, Aljosha Klimov, Misha Shprits
Skuespillere: Elena Chebaturkina, Mikhail Tikhonov, Damir Eldarov
Spilletid: 73 min
Land: Russia, Japan, Canada
Sprog: Russian, Japanese, German
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Russiske teenagere med overnaturlige kræfter bliver hyret til at kæmpe mod en hær af tyske korsfarere, som nazisterne har genoplivet fra underverdenen.

First Squad havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Squad på YouTube.Se First Squad på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om First Squad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Squad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Squad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Squad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar