Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Squad

First Squad

22/02/2017 | Flixfilm

Se First Squad på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Animation, Action, Drama, History, Sci-Fi, War
Instruktør: Yoshiharu Ashino, Aljosha Klimov, Misha Shprits
Skuespillere: Elena Chebaturkina, Mikhail Tikhonov, Damir Eldarov, Ludmila Shuvalova
Spilletid: 73 min
Land: Russia, Japan, Canada
Sprog: Russian, Japanese, German
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Russiske teenagere med overnaturlige kræfter bliver hyret til at kæmpe mod en hær af tyske korsfarere, som nazisterne har genoplivet fra underverdenen.


Se First Squad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFirst Squad havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Squad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First Squad herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First Squad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Squad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar