Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Target

First Target

18/02/2015 | Flixfilm

Se First Target på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action
Instruktør: Armand Mastroianni
Skuespillere: Daryl Hannah, Doug Savant, Brandy Ledford, Peter Flemming
Spilletid: 100 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I denne thriller følger en snigmorder efter USA's præsident og forsøger at slå ham ihjel i en kabelbane.

First Target havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se First Target på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om First Target ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Target stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Target, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Target er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar