Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Team: Juventus

First Team: Juventus

06/07/2018 | Flixfilm

Se First Team: Juventus på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Massimiliano Allegri, Andrea Barzagli, Mehdi Benatia, Federico Bernardeschi
Spilletid: 40 min
Land: USA
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Følg den berømte fodboldklub Juventus på og uden for banen, mens de forsøger at vinde Champions League og deres syvende italienske mesterskab i træk.


Se First Team: Juventus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFirst Team: Juventus (Førsteholdet: Juventus) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Team: Juventus (Førsteholdet: Juventus) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First Team: Juventus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First Team: Juventus (Førsteholdet: Juventus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Team: Juventus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar