Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First Team: Juventus

First Team: Juventus

06/07/2018 | Flixfilm

First Team: Juventus på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Reality-TV, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: D.B. Sweeney, Paulo Dybala, Gianluigi Buffon
Spilletid: 40 min
Land: United States
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Følg den berømte fodboldklub Juventus på og uden for banen, mens de forsøger at vinde Champions League og deres syvende italienske mesterskab i træk.Se First Team: Juventus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

First Team: Juventus (Førsteholdet: Juventus) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til First Team: Juventus på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om First Team: Juventus (Førsteholdet: Juventus) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First Team: Juventus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame First Team: Juventus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til First Team: Juventus (Førsteholdet: Juventus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar