Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

First Team: Juventus

06/07/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Massimiliano Allegri, Andrea Barzagli, Mehdi Benatia, Federico Bernardeschi
Spilletid: 40 min
Land: USA
Sprog: Italian
IMDB-bedømmelse: 7.9

Resumé: Følg den berømte fodboldklub Juventus på og uden for banen, mens de forsøger at vinde Champions League og deres syvende italienske mesterskab i træk.


Se First Team: Juventus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


First Team: Juventus (Førsteholdet: Juventus) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First Team: Juventus (Førsteholdet: Juventus) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First Team: Juventus herunder:Fra premieredatoen (6. juli, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til First Team: Juventus (Førsteholdet: Juventus) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at First Team: Juventus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar