Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » First They Killed My Father

First They Killed My Father

15/09/2017 | 1 kommentar

Se First They Killed My Father på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, History, War
Instruktør: Angelina Jolie
Skuespillere: Sareum Srey Moch, Phoeung Kompheak, Sveng Socheata, Mun Kimhak
Spilletid: 136 min
Land: Cambodia, USA
Sprog: Khmer, English, French
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: En 5-årig pige forsøger at overleve midt blandt De Røde Khmerers pludselige opstand og rædselsregime i Cambodia.


Se First They Killed My Father på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


First They Killed My Father havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om First They Killed My Father ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til First They Killed My Father herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til First They Killed My Father er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at First They Killed My Father stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til First They Killed My Father

  1. Camilla - kl. 15:56, 28-02-2019:

    Den er fanstatisk. Gode skuespillere og filmoptagelser. Det gode er også at det er den er ikke blevet “amerikanliserede”

    Skriv kommentar