Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » FirstBorn

FirstBorn

31/03/2017 | Flixfilm

Se FirstBorn på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Michael Apted
Skuespillere: Teri Garr, Peter Weller, Christopher Collet, Corey Haim
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Et ungt par bekæmper overnaturlige fjender i et forsøg på at redde deres datter fra mørke, mystiske kræfter, der følger alt, hvad hun gør.


Se FirstBorn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



FirstBorn havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om FirstBorn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til FirstBorn herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til FirstBorn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at FirstBorn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar