Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fishing for Bluefin Tuna

Fishing for Bluefin Tuna

08/10/2022 | Flixfilm

Fishing for Bluefin Tuna på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på tunfiskeriets indflydelse på økonomien og miljøet gennem udtalelser fra fiskere og havforskere.Se Fishing for Bluefin Tuna på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fishing for Bluefin Tuna havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fishing for Bluefin Tuna på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fishing for Bluefin Tuna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fishing for Bluefin Tuna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fishing for Bluefin Tuna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fishing for Bluefin Tuna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar