Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fishpeople

Fishpeople

01/04/2018 | Flixfilm

Fishpeople på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Keith Malloy
Skuespillere: Ray Collins, Lynne Cox, Eddie Donnellan
Spilletid: 48 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Seks mennesker med meget forskellig baggrund finder deres formål i denne udforskning af havets livsændrende magt.

Fishpeople havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fishpeople på YouTube.Se Fishpeople på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fishpeople ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fishpeople stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fishpeople, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fishpeople er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar