Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fist Fight

Fist Fight

12/12/2017 | Flixfilm

Se Fist Fight på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Richie Keen
Skuespillere: Charlie Day, Ice Cube, Tracy Morgan, Jillian Bell
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da en passiv engelsklærer utilsigtet raser over sin irritable kollega, mødes de to til et godt gammeldags slagsmål.


Se Fist Fight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFist Fight havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fist Fight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fist Fight herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fist Fight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fist Fight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar